“Ziua Absolventilor C. N. Ion Maiorescu”

Posted: 14 April 2011 in General
Tags: , , , , ,

“In Giurgiu,s-a facut asociatia “PRO MAIORESCU “,cu scopul de a sensibiliza opinia publica privind starea deplorabila in care se afla cladirea veche a liceului si de a strange fonduri care sa contribuie la finalizarea reparatiilor.Acum,dupa estimarile conducerii liceului trebuiesc apoximativ 60 mld.lei vechi.Guvernul nu este prea sensibil la aceasta investitie,consiliul local mai repede da bani la fotbal,asa ca se incearca impulsionarea reparatiilor cu bani stransi din donatii.Asadar :

DATI UN LEU PENTRU LICEU !
Presedintele asociatiei este dl.Ion Dinca,fost director al liceului,acum un respectabil si foarte activ pensionar. ”

 

Multumim, multumim si speram ca numarul maiorescienilor sa fie cat mai mare si de toate varstele!

Am sa revin cu update-uri in curand!

Comments
  1. semanticus says:

    Multa bafta ! Foarte buna ideea.

  2. b00blees says:

    Lucrarile au inceput deja.Trebuie sa contribuim si noi la continuarea acestora!Asa ca haideti.Impreuna putem reusi! Nimanui nu ii convine sa invete unde invata acum,dar nimeni nu face nimic! In loc sa bem o cafea putem sa donam leul ala in favoarea reabilitarii liceului.

    • lupcelmic says:

      Perfect adevarat. πŸ™‚ Se va incepe o campanie de 2% pentru C.N.I.M! In Giurgiu, Bucuresti…si in toata tara pentru fostii absolventi! Avem timp pana pe 15 Mai sa strangem cat mai multe persoane doritoare. O sa adaug cat de curand toate informatiile necesarea pentru completarea declaratiei 230 sau 200 in functie de caz, pentru ca cei care vor s-o faca sa aiba timp pana pe 15 Mai, ultima zi de depune a declaratiei. Multumesc mult pentru sprijin πŸ™‚

  3. otto says:

    Daca cei in drept nu fac nimic in sensul asta ori se misca mai mult decat incet, daca in tara asta se incepe ceva ce se finalizeaza prin distrugere, haide-ti sa punem mana de la mana elevi, absolventi, parinti, profesori si toti cei care vrem sa pastram ce avem, sa le aratam ca se poate. Tot sprijinul.

  4. alexghe says:

    Aduc iarasi in fata subiectul…cine a cheltuit banii liceului? pentru ce exista taxe si impozite? sunt un mare iubitor al orasului Giurgiu si cred ca blogul meu spune mai multe despre asta, dar acest demers nu-mi inspira decat neancredere, banii pe mana cui vor ajunge? cum stiu donatorii exact ce s-a facut cu banii? mai faceti ceva destept ca oricum e fortata povestea…sunt cladiri mai importante in orasul asta care se duc sau s-au dus la ghena tot cu ajutorul primariri si mai ales a lui Iliescu … de alea de ce nu a zis nimeni nimic? asociatia trebuia sa fie pro Giurgiu ! Am sa vin , imi doresc sa particip mai ales pentru CLADIREA DE PATRIMONIU si NU pentru liceu.

  5. Andreea says:

    si termenul “maiorescieni” nu se refera doar la cei care au fost elevi ai acelui liceu…ci la toti care au jucat baschet si fotbal si tenis si bambilici (astazi nu cred ca se mai joaca asa ceva…) in acea curte, care au stat la umbra acelui arbore si care isi amintesc macar o parte din copilaria lor presarata de farmecul acestei cladiri de mare valoare.

    cati dintre noi nu am zis macar o data “ne vedem in fata la Maiorescu!!!”?? πŸ™‚

  6. Csender Gheorghe says:

    Mai sunt 4 zile pana la eveniment si am facut tot posibilul pentru a fi mediatizat. Sunt dezamagit de reactiile oamenilor, mai ales ale giurgiuvenilor. Ma asteptam ca ei sa vibreze la aceasta chemare. Sper sa ma insel si sala teatrului sa fie arhiplina , absolventii sa participe atat emotional cat si material la aceasta campanie care este pentru copiii lor dar si pentru nepotii acestora. Ma bucur ca nume precum Ioanitoaia, Ujeniuc, Mircescu, Manda, Dinca vor participa la aceste manifestari si sper ca obiectivul pe care ni l-am propus sa-l atingem prin dumneavoastra si pentru dumneavoastra.
    Astazi am vazut spectacolul sustinut de niste copii fantastici, am vizionat obiectele pe care speram sa le valorificam si sunt mai linistit. Dar mai este mult pana departe…
    Va astept cu drag,
    George Csender , initiator si fondator al asociatiei Pro Maiorescu, un negiurgiuvean care a baut apa din Dunare si caruia ii pasa.

    • veronik says:

      Tot respectul d-lui George Csender ptr aceasta actiune !!!cum am spus si mai sus :,,copiii nostri merita sa studieze intr-un mediu bun !!!trebuie sa salvam cladirea in care noi, parintii actualilor elevi ai acestui liceu,am invatat 4 ani ,unde dascalii de aici ne-au pregatit ptr.VIATA(cosovliu(pencea) veronica)

Leave a comment