Asociatia “PRO Maiorescu”

Advertisements
Comments
 1. Dorthe says:

  Ma bucur ca in sfarsit i.a venit cuiva ideea sa faca o chestie de genul asta. Sper ca impreuna sa ne unim ideile pentru a renova liceul.

 2. alexghe says:

  aici ar trebui sa fie statutul asociatiei si detalii …

 3. flora says:

  Sunt tot absolventă de Maiorescu, dintr-o generaţie ceva mai veceh, şi mi se pare foarte important ce se întâmplă, e semn că se poate ieşi, cu puţină bunăvoinţă, din inerţia ucigătoare care ne-a cuprins de cam mult timp. Aş avea doar o mică observaţie de făcut, importantă însă, în logica atragerii oamenilor, fondurilor, energiilor: este absolut necesar să notaţi cine sunt cei din Asociaţia PRO Maiorescu, consliul director etc., tocmai pentru a nu apărea suspiciuni de diverse feluri. Aşa cum spune şi alexghe, statutul asociaţiei este de mare trebuinţă. În rest, cu cât mai multe informaţii, cu atât mai bine. Şi cu cât vom fi mai mulţi cei ce vom pune măcar o “cărămidă” la acest proiect, fie cât de măruntă, cu atât va fi mai bine.

 4. veronica csender says:

  Felicitari celor care au avut aceasta idee. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Trag nadejde ca toti cei care au trait anii frumosi ai vietii de liceu la “Ion Maiorescu” vor contribui intr-un fel sau altul. E o ocazie buna sa demonstram ca ne pasa. A fi membru al unei comunitati nu inseamna a asista pasiv la ceea ce se intampla si a carcoti de pe margine de cate ori ai ocazia. Avem acum ocazia sa demonstram ce se poate si altfel. Impreuna chiar puitem reusi1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s