Donatii si sponsorizari

Am reusit sa intru in posesia conturilor.

Persoanele care doresc sa contribuie la consolidarea si renovarea Colegiului National “Ion Maiorescu” si nu au posibilitatea de a completa declaratia pentru redirectionarea celor 2%, ori au facut-o sau o vor face, pot vira in conturile de mai jos orice suma doresc.

Mergand pe sloganul deja cunoscut ” Dati un leu pentru liceu”, speram, ca prin amabilitatea si buna vointa oamenilor cu suflet si dorinta de ajutor, sa strangem fonduri (chiar daca nu suma integrala) ce pot ajuta la salvarea batranului nostru liceu.

Acest site/blog este facut pe platforma de wordpress, asa ca in josul paginii aveti optiunea de la lasa un comment! Tot ce va rog, este ca orice persoana care va vedea aceste randuri si doreste sa vireze o suma de bani (oricat de mica sau mare ar fi) sa lasa un mesaj, sau sa se semneze (fie si cu un nume fictiv, sau pur si simplu initialele)! Dorim pe aceasta cale sa alcatuim pentru data de 14 MAi o lista cu un numar aproximativ de persoane care au contribuit si ne-au sustinut in acest proiect. P.S Nu trebuie sa mentionati suma in comentariu (este alegerea dumneavoastra)

In nume personal (Dan Dobre), in numele conducerii acestui liceu, in mele cadrelor didactice, al elevilor, al Asociatiei “PRO Maiorescu” doresc sa va multumesc din toata inima pentru omenia de care dati dovada in aceste clipe grele prin care trecem si sa stiti ca orice lucru mic, facut din suflet, reuseste sa aduca o mare bucurie in sufletele dumneavoastra si al tuturor celor care poarta stantata  bine pe suflet si in amintire emblema de maiorescian 🙂

VA MULTUMIM

ASOCIATIA “PRO MAIORESCU”

 

 

LEI     RO65BTRL01901205W57027XX

USD    RO89BTRL01902205W57027XX

EUR   RO40BTRL01904205W57027XX

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s